Правила сайту.

1. Загальні положення.

1.1. Ці Правила визначають порядок та умови використання інформаційних ресурсів Інтернет-порталу «Golden Club», (далі по тексту - Правила), в тому числі:

1.1.1. Правила користування Покупцями (Замовниками, Споживачами), (далі по тексту - Користувач) Інтернет-порталу goldenclub.ua (далі по тексту - Сайт).

1.1.2. Умови замовлення Товарів.

1.1.3. Форми оплати замовлення і вартість доставки замовлення.

1.1.4. Умови отримання замовлення та терміни поставки.

1.1.5. Умови використання персональних даних.

1.1.6. Гарантійні зобов’язання.

1.2. Власником Сайту, Продавцем (Виконавцем, Постачальником) є ФОП Герасимов Артур Миколайович, (далі по тексту - Власник).

1.3. Користувач, який використовує інформаційні ресурси Сайту, є таким, хто ознайомився і приймає умови цих Правил.

1.4. Власник залишає за собою право змінювати та / або доповнювати дані Правила, Сайт в односторонньому порядку в будь-який час, без будь-якого спеціального повідомлення, публікуючи зміни на Сайті.

1.5. У разі незгоди Користувача виконувати дані Правила, Користувач має право надалі не відвідувати та/або не використовувати Сайт.

1.6. Власник наполегливо рекомендує регулярно перечитувати дані Правила, аби Користувач був у курсі всіх змін, що вносяться. У разі, якщо Користувач продовжує користуватися Сайтом після публікації змін у розділі Правил, останній автоматично зобов'язується виконувати дані Правила з усіма внесеними до них поправками та/або змінами/доповненнями.

1.7. Незнання правил не звільняє від необхідності їх виконання. Розміщення Користувачем будь-якого повідомлення на Сайті, або реєстрація Користувача на Сайті,  автоматично означає його згоду з даними Правилами і з необхідністю їх дотримання.

1.8. Дані Правила є відкритим і загальнодоступним документом.

 

2. Правила користування Сайтом.

2.1. Сайт містить об'єкти інтелектуальної власності (в т.ч. об'єкти авторського права, знаки для товарів і послуг і таке інше): фотографії, відеоматеріали, графічні зображення.

2.2. Виняткові права на використання вмісту Сайту (в т.ч. право на підбір, розташування, систематизацію та перетворення даних, що містяться на Сайті, а також самі вихідні дані), крім випадків, окремо зазначених у змісті опублікованих на Сайті матеріалів, належать Власнику.

2.3. Користувачеві, якому не виповнилося 18 років, необхідно отримати згоду батьків або інших законних представників на оформлення замовлення Товару. Якщо батьки або інші законні представники Користувача не згодні з будь-якими умовами цих Правил, Користувач зобов'язаний відмовитися від користування Сайтом.

2.4. Користувач має право копіювати (завантажувати, скачувати) з Сайту матеріали, права на які належать Власнику, тільки для особистого використання.

2.5. Поширення, опублікування або інше використання матеріалів Сайту не допускається без посилання на Власника (без посилання на Сайт).

2.6. У разі порушення пунктів 2.4., 2.5. цих Правил, Користувач несе відповідальність, передбачену чинним законодавством України.

2.7. Користувач зобов'язується використовувати Сайт тільки в законних цілях.

2.8. Користувач зобов'язується не відправляти повідомлення в формі зворотного зв'язку наступного характеру:

2.8.1. Повідомлення, які порушують чинне законодавство України, містять в собі погрози й образи, порушують публічний порядок, носять характер непристойності.

2.8.2. Повідомлення, які порушують в тій чи іншій мірі честь і гідність, права та охоронювані законом інтереси інших осіб.

2.8.3. Повідомлення, які сприяють, або містять заклики до розпалювання релігійної, расової або міжнаціональної ворожнечі, містять спроби розпалювання ворожнечі або заклики до насильства, а також інші матеріали, які порушують положення чинного законодавства України.

2.9. Користувач погоджується з тим, що він несе відповідальність за порушення умов цих Правил. Користувач зобов'язується відшкодувати будь-які збитки, що виникають внаслідок таких порушень.

2.10. З моменту порушення Користувачем вимог цих Правил, всі замовлення на Товар вважаються скасованими.

 

3. Умови замовлення Товарів.

3.1. Замовлення Товару через Сайт є публічним договором та договором приєднання згідно зі статтями 633, 634 Цивільного кодексу України.

3.2. При оформленні замовлення на Товар Користувач повністю погоджується із зразком замовленого Товару (зображення товару в каталозі Власника, відповідно до певного артикулу). Власник, в свою чергу, гарантує відповідність зовнішнього вигляду та характеристик замовлених товарів їх зразкам в каталозі. Власник гарантує відповідність якості Товарів стандартам України.

3.3. Користувач здійснює вибір Товарі з каталогу Власника, оформляє замовлення, заповнивши форму замовлення і відправляє замовлення Власнику.

3.4. Дата оформлення замовлення є датою заповнення Користувачем електронної форми замовлення на Товар.

3.5. Для оформлення замовлення Користувачеві необхідно:

3.5.1. Відкрити посилання Сайту під найменуванням goldenclub.ua;

3.5.2. Самостійно, на власний розсуд, з переліку Товарів, відображених в каталозі Сайту, шляхом натискання на відповідне посилання, вибрати Товар, який необхідно замовити.

3.5.3. Замовлення формується з усіх одиниць Товару, які вибрав Користувач.

3.6. Замовлення Товарів складається з: найменувань вибраних Товарів, їх артикулів, ціни, форми оплати, способу доставки, дати зробленого замовлення, інформації про Користувача (ім'я, контактний номер телефону, адреса електронної пошти, адреса доставки). Із зазначеної інформації Користувачем заповнюється форма оплати, спосіб доставки, інформація про Користувача. Інші дані формуються автоматично при додаванні товару, що цікавить, в «Кошик». Відповідна форма для формування замовлення доступна після вибору Товару за посиланням goldenclub.ua/quick-order.

3.7. Користувач зобов'язується правильно і повністю вказати в замовленні контактний номер телефону (в тому числі і код міста, якщо потрібно), а також точну адресу доставки (якщо передбачається доставка кур'єром).

3.8. Власник зобов'язується виконати всі домовленості, досягнуті в результаті переговорів з Користувачем по виконанню і доставці замовлення (ціна, строки, порядок і форма оплати).

3.9. Власник протягом 1 робочого дня підтверджує замовлення, зроблене Користувачем, відправивши лист-повідомлення на вказану Користувачем електронну пошту або дзвінком на вказаний номер телефону.

3.10. У телефонному режимі або режимі електронного листування представник Власника і Користувач погоджують додаткову інформацію за обраними Товарами, формі оплати, способу доставки та дату отримання замовлення.

За результатами уточнення характеристик замовлення представник Власника підтверджує або скасовує замовлення і повідомляє дату покупки замовленого Товару.

3.11. Користувач має право скасувати замовлення до моменту підтвердження і уточнення замовлення з представником Власника.

3.12. Факт оформлення та підтвердження замовлення свідчить про те, що Користувач повністю ознайомився з Товаром, який входить до замовлення, його якісними характеристиками, порядком покупки і формою оплати.

3.13. В день покупки замовленого Товару Користувачеві (представнику на підставі усного доручення) необхідно:

3.13.1. Прибути або дочекатися представника Власника за узгодженою адресою в певний час.

3.13.2. Повідомити номер замовлення.

3.13.3. Оформити покупку замовленого Товару і оплатити замовлення, якщо оплата не проводилася до доставки безготівковим способом.

3.13.4. Під час приймання замовлення перевіряється цілісність виробу і упаковки. Факт отримання замовлення фіксується підписом Користувача в накладній кур'єрської служби, якщо замовлення було доставлено за адресою Користувача.

3.14. Користувач зобов'язується виплатити повну вартість замовлення при його придбанні. Вартість Товарів не включає в себе ПДВ.

3.15. Вибір форми оплати здійснюється при заповненні електронної форми замовлення.

3.16. У разі неможливості Користувачем, з яких би то не було причин, прибути в зазначений день для покупки Товару, Користувач має право повідомити по телефону, або написати листа на електронну пошту представника Власника (на адресу goldenclub.jewelry@gmail.com ) про скасування замовлення, або про перенесення доставки, на погоджений час і адресу з представником Власника.

3.17. Замовлення вважається скасованим в разі неявки Користувача (представника на підставі усного доручення) за вказаною адресою в певний час без попередження Власника або представника Власника.

3.18. У разі якщо Користувач виявить, що дані, вказані ним при оформленні замовлення, містять помилку, Користувач зобов'язаний негайно повідомити про це Власника не менше ніж за один день до дати отримання Товару.

3.19. У разі виникнення обставин непереборної сили, Власник і Користувач звільняються від відповідальності за невиконання умов цих Правил. Під обставинами непереборної сили маються на увазі події, які мають надзвичайний, незворотний, непередбачений характер, які виключають або об'єктивно перешкоджають виконанню цих Правил, настання яких не могло бути передбачено. Посилаючись на дію обставин непереборної сили, Власник або Користувач повинен протягом одного календарного дня в письмовому вигляді або за допомогою електронної пошти (на адресу goldenclub.jewelry@gmail.com) повідомити іншу сторону про настання таких обставин.

3.20. Будь-які спори, що виникають з умов цих Правил, вирішуються шляхом переговорів. У разі неможливості вирішення спору шляхом переговорів, спір передається на розгляд суду відповідно до законодавства України.

 

4. Форми оплати замовлення і вартість доставки Замовлення.

4.1. Замовлення можна оплатити безготівковим або готівковим розрахунком:

4.1.1. Безготівковий розрахунок можна провести перерахувавши кошти на поточний рахунок Власника, який буде надано Користувачу при здійсненні замовлення.

4.1.2. Готівковий розрахунок здійснюється через кур’єрську службу, під час доставки кур'єром замовлення на вказану адресу або при самовивозі з магазинів мережі «Golden Club».

4.2. Вартість доставки по Україні складає 50 грн. на товари загальною вартістю до 2 000 грн. Замовлення на суму понад 2 000 гривень доставляється безкоштовно.

4.3. Власник забезпечує захист наданої інформації відповідно до Законів України «Про електронну комерцію», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах» і «Про платіжні системи та переказ коштів в Україні».

 

 

5. Умови отримання замовлення та терміни поставки.

5.1. Товар може бути отриманий від кур'єрської служби, яка доставить замовлення за вказаною адресою або шляхом самовивозу з магазинів мережі «Golden Club».

5.2. Терміни поставки замовлення:

5.2.1. Доставка по Україні здійснюється протягом 3-х робочих днів.

5.2.2. Доставка по Одесі, Києві та Харкові, при наявності товару на складі, здійснюється протягом 1-го робочого дня, при відсутності товару на складі - від 1-го до 3-х робочих днів.

5.2.3. Збільшення терміну отримання замовлення узгоджується між Власником та Користувачем в індивідуальному порядку.

 

6. Умови використання персональних даних.

6.1. Для того, щоб Користувач зміг придбати товар на Сайті, а Власник зміг виконати замовлення (доставити Товар за адресою, отримати оплату, і таке інше), Користувачу потрібно зареєструватися, а Власнику необхідна певна особиста інформація.

Для реєстрації Користувачу необхідно вказати: прізвище, ім’я, по-батькові, номер телефону,  електронну адресу (E-mail), адресу доставки (для здійснення замовлення).

6.2. Дані Користувача використовуються і зберігаються для наступних цілей:

- ведення бухгалтерського обліку, виставлення рахунків;

- обслуговування, поліпшення і розвитку Сайту;

- статистичного і маркетингового аналізу;

- ідентифікації Користувача, зареєстрованого на Сайті, для оформлення замовлення і (або) укладення Договору купівлі-продажу товару дистанційним способом з Інтернет – магазином;

- надання Користувачеві доступу до персоналізованих ресурсів Сайту;

- встановлення з Користувачем зворотного зв'язку, включаючи напрямок повідомлень, запитів, що стосуються використання Сайту, надання послуг, обробки запитів і заявок від Користувача;

- надання Користувачеві ефективної клієнтської і технічної підтримки при виникненні проблем, пов'язаних з використанням Сайту;

- надання Користувачеві, оновлень продукції, спеціальних пропозицій, інформації про ціни, розсилки новин та інших відомостей від імені Сайту;

- здійснення рекламної діяльності.

6.3. Доступ до особистих даних Користувача буде надано тільки уповноваженим співробітникам для цілей, зазначених в пункті 6.2. розділу 6, а також для забезпечення захисту і обробки інформації.

6.4. Користувач, здійснюючи замовлення на Сайті, погоджується з тим, що уповноважений співробітник має право передавати персональні дані третім особам, зокрема, кур'єрським службам, організаціями поштового зв'язку, операторам телефонного зв’язку, виключно з метою виконання замовлення Користувача, оформленого на Сайті, включаючи доставку Товару на вказаний адрес.

6.5. Уповноважений співробітник вживає необхідних організаційних і технічних заходів для захисту персональної інформації Користувача від неправомірного або випадкового доступу, знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій третіх осіб, та несе за це персональну відповідальність.

6.6. Згоду на обробку персональних даних Користувач надає шляхом заповнення електронної форми під час реєстрації на сайті Інтернет - порталу і добровільно дозволяєте використовувати свої персональні дані, з метою зазначеної в пункті 6.2. розділу 6, виключно в рамках Закону України «Про захист персональних даних», від 01.06.2010 р. № 2297-VI.

6.7. Детальніше про норми щодо збору та обробки персональних даних Користувач може ознайомитись в Законі України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р. №2297-6, перейшовши за посиланням на сайт Верховної Ради України www.rada.gov.ua.

 

7. Гарантійні зобов’язання.  

7.1. Гарантійний термін експлуатації Товару - 3 роки, з дати його продажу. Гарантійне обслуговування включає в себе безоплатне усунення прихованих дефектів, що виникли з вини Виробника.

Гарантія не поширюється на Товар, що має механічні пошкодження, сліди взаємодії з речовинами, які мають активні хімічні сполуки (хлор, йод, ртуть та інші).

 

8. Прикінцеві положення.

8.1. Власник не гарантує абсолютну безперебійність або безпомилковість роботи Сайту і зобов'язується докладати усіх розумних зусиль і заходів з метою недопущення цього і усунення виниклих проблем.

8.2. Власник не несе відповідальності за затримки, переривання, втрати, що відбуваються через дефекти в будь-якому електронному або механічному обладнанні, що не належить Власнику, за проблеми при передачі даних або з'єднання, що виникли не з вини Власника, за якість каналів зв'язку загального користування, за допомогою яких здійснюється доступ до Сайту, а також в разі блокування доступу до Сайту в результаті дій третіх осіб.

8.3. Ніщо в змісті цих Правил не може розумітися як встановлення між Користувачем і Власником агентських відносин, відносин по спільній діяльності і будь-яких інших відплатних відносин, прямо не передбачених цими Правилами.

8.4. Для пропозицій та скарг, будь ласка, скористайтеся формою зворотного зв'язку (http://goldenclub.ua/contact-us).

8.5. Власник не несе відповідальності в разі надання контактної інформації Користувачем на інших інтернет-ресурсах і в магазинах.

8.6. Користувач, погоджуючись з умовами Правил, підтверджує, що вони є зрозумілими і прийнятними. Фактом згоди і підтвердження вважається реєстрація на Сайті та оформлення заявки на придбання Товарів на Сайті goldenclub.ua.

 

 

Режим роботи інтернет-магазину:

Пн-Пт: з 09:00 до 18:00

Сб: з 9:00 до 16:00

Нд: Вихідний

 

Тел.: (094) 931-35-69

 

Для зв'язку використовувати форму «Зворотній зв'язок» або Е-mail: goldenclub.jewelry@gmail.com

 

Інформація про Власника сайту:

ФОП Герасимов Артур Миколайович

Реєстраційний номер картки платника податків: 2279010193

65012, Одеська обл., пров.Мукачевський, 6, кв.54. 

E-mail: goldenclub.jewelry@gmail.com